Bauturi alcoolice

Bauturi alcoolice

Bauturile care contin alcol etilic sau simplu alcol sant considerate bauturi alcolice. Aceste bauturi sant optinute prin fermentare cu ajutorul drojdiei pana la 14 grade s-au procedura de distilare pentru optinerea tariilor. Printre tariile pe care le gasiti la noi se numara diferite sortimente whischi, cogniac, vodca, lichior, gin.
Coniac

Coniacul este o bautura alcoolica care se obtine prin distilarea vinului.Denumirea ii vine de la regiuniea franceza Cognac.In Romania distilarea vinului invechit poarta denumirea de vinars.Coniacul are o tarie alcoolica de 38-50vol% de culoare galben-aurie cu aroma fina de vanilie.

Gin

Ginul este o bautura alcoolica spirtoasa pe baza de distilat din ienupar dar mai poate fi aromat si cu anason, scortisoara, coaja de portocala sau lamaie.Contine 40-45% alcool se utilizeaza in special ca ingredient de baza la diferite cocktailuri.La Pizzeria Tomiris puteti servi gin tonic care este preparat din gin si apa tonica.

Cocktail

Cocktailul este o bautura amestecata care contine unul sau mai multe tipuri de alcool si arome sau unul sau mai multe lichioruri, sucuri naturale sau condimente. La inceput se faceau cu gin, whishy sau rom si mai putin cu votca.Deasemenea sunt si coktailuri fara alcool.

Whisky

Whisky este obautura miraculoasa,cu concentratia alcoolica de 40-43%. obtinuta din fermentarea maltului de porumb, grau, secara si orz.

Tequila

Tequila este o bautura originara din Mexic care se obtine din capatanile de agave albastra care se coc in cuptoare dupa care se zdrobesc si se amesteca cu apa. Se lasa la fermentat, continutul de zahar este mare chiar si 24 %.

Bauturi alcoolice

Bauturi alcoolice digestive

Unicum

Unicumul este o bautura digestiva cu concentratie de 40% alcol si se obtine prin distilarea a 40 de ierburi si plante medicinale. Unicum este lasat timp de 6 luni in butoaie de stejar la macerat.Este o bautura ce se poate servi inainte de mancare, dupa mancare si in orice moment al zilei.

Jagermeister

Jagermeister este o bautura digestiva germana cu gust dulce-amarui. Macerat 5 luni in alcool si apa, are la baza ghimbirul si scortisoara. Se consuma rece, recomandat consumul cu moderatie fiind preparat din ierburi are tendinta de a imbata mai repede decat alte bauturi.

Bauturi alcoolice

Bauturi alcoolice

Vinurile sant bauturi alcolice cu un continut de alcol intre 7-16 % si se optine prin fermentare mustului de strugure si este considerat licoarea zeilor. Vinurile se clasifica dupa culoare : rosii, roze si albe. Podgoriile cele mai renumite de la noi din tara sant : Murfatlar, Cotnari, Panciu, Odobesti.

VINUL ROSU

Un pahar de vin pe zi face minuni pentru sanatatea omului.Te ajuta sa slabesti prin faptul ca activeaza gena care previne formarea de celule de grasime, detoxifica oeganismul si ajuta la eliberarea treptata a grasimii.Combate oboseala datorita continutului de resveratrol care se afla in struguri.Mai contine si vitamina E care previne formarea chiagurilor de sange protejand astfel tesuturile care formeaza vasele de sange.

VINUL ALB

Vinul alb te ajuta sa eviti durerea de cap de a doua zi,previne greturile,senzatia de iritare si nervozitatea convocata de o mahmureala.un consum moderat de vin alb imbunatateste sanatatea diferitelor boli cum ar fi;sanatatea plamanilor,cancer la san,imbunatateste sistemul imunitar.vinul contineminerale potasiu,calciu,magneziu si vitamine.este un bun antioxidant.




Magazin Online www.sanatate-si-frumusete.ro

Produse Naturiste, Suplimente Alimentare, Alimente Bio



Magazin Online www.leacuri-naturale.ro

Produse Naturiste, Suplimente Alimentare, Alimente Bio












Realizare pagini web, imagine, publicitate si promovare online www.groupromo.ro